Velkommen til Bergen Elvis Fest  2024
10 – 13 april på Ole Bull Scene

Den aller første Bergen Elvis Fest gikk av stabelen i begynnelsen av mars 2023 og mottakelsen og tilbakemeldingene fra både artister, musikere og publikum ga stor inspirasjon til å gjøre dette til en årlig foreteelse som et nytt og spennende bidrag til musikkbyen Bergen. For Bergen Elvis Fest 2024 har vi inngått et spennende samarbeid med Ole Bull Scene midt på Ole Bulls plass i kjernen av Bergen sentrum. Her vil vi arrangere alle konsertene og skape stemning med Amcar-kortesjer og liv i gatene. Dette blir en uforglemmelig hyllest til Elvis i ekte Bergensk stil som du ikke må gå glipp av.

Glen Dee Hardin kommer til Bergen!

De av dere som har fulgt med på Facebook-siden vår har sett at vi kan bekrefte at legendariske Glen Dee Hardin, Elvis sin pianospiller på 70-tallet, kommer til Bergen!

Helge Kvamme besøkte Glen D. hjemme hos ham i Nashville i slutten av desember, og etter invitasjonen til Bergen Elvis Fest 2024, fikk han bekreftelsen; at Glen D. kommer til Bergen!

Glen D. var Elvis sin pianospiller i seks år under live-konsertene i Las Vegas og konserter rundt i USA fra 1970 til 1976. Hardin arrangerte 51 sanger for Elvis.

Glen D. vil opptre under konserten fredag 12. april sammen med våre to øvrige flotte gjester fra USA; Terry Mike Jeffrey og Brad Birkedahl, og lørdag 13. april under den store avslutningskonserten med vårt eget Bergen Elvis Fest band med kor og artistene Berit Håpoldøy, Erlend Styve, Totto Kristiansen, Morgan Vøien og Endre Olsen i tillegg til Terry Mike, Brad og altså Glen D.

Vi håper mange Elvis fans fra hele landet vil komme til Bergen.

Festivalhotellet Collection Hotel Havnekontoret på Bryggen i Bergen tilbyr 25 % rabatt på romprisene ved å benytte link til bestilling på nettet HER

Hjertelig velkommen!

Billetter til konsertene kjøpes på Ticketmaster.

Lenke til BILLETTER for alle fire arrangementene:

Billetter kan også kjøpes via Ole Bull Scene sin hjemmeside:

www.olebullhuset.no

Konsertene

The King of Rock’n roll
– The early years 

Onsdag 10. april 2024 kl. 18:30 – 20:00
Lille Ole Bull – Dørene åpner kl. 18:00

From Memphis to Bergen
– Elvis request concert with our U.S. guests

Fredag 12. april 2024 kl. 19:00 – 20:30
Ole Bull Scene – Dørene åpner kl. 18:00

Bergen Bonanza
– Elvis Fest Special

Torsdag 11. april 2024 kl. 18:30 – 20:00
Lille Ole Bull – Dørene åpner kl. 18:00

Elvis Presley– The concert years
– That’s the way it was

Lørdag 13. april 2024 kl. 19:00 – 20:30
Ole Bull Scene – Dørene åpner kl. 18:00

Arrangør:

Kvamme Management AS v/Helge Kvamme i et samarbeid med Flaming Star v/Pål Granlund og Clarion Collection Hotel Havnekontoret.

Presentasjon av vokalistene:

Berit Håpoldøy – se over under konserten onsdag 10. april 2024.

Totto Kristiansen – har, siden han startet som vokalist og gitarist i hjembyen Bergen, hatt en allsidig karriere på en lang rekke scener i inn- og utland. Han har samarbeidet med utallige musikere og har ved siden av solokarrieren, også ledet flere band, herunder Totto and the Lovemakers som fortsatt gleder sine tilhengere med konserter. Totto yter rettferdighet til internasjonale artister i sine unike tolkninger av dem, og spiller særlig 50-, 60-, 70- og 80-tallsmusikk. Aller best kjent er han for sine fantastiske tolkninger av Elvis. Etter opptreden under 2023-festivalen, er han blitt en etterspurt artist over hele landet.

Endre Olsen fra Stord, kjent fra the Voice, har vi fått den store gleden å få med oss til denne andre festivalen i Bergen. Han var en del av et bergensk musikkmiljø i flere år før han tok med seg hatten, gitaren og flyttet hjem igjen til sommerøyen etter et kort stopp i Stavanger.
Da Endre Olsen gav ut sin første plate på norsk “Bøttevis med blått” med et uttrykk som varierer fra det helt akustiske, innom det Neil Young-rocka og rufsete, til det storslåtte og synth-kledde, kalte Bergens Tidende den for en kommende klassiker og trillet terningen til seks.
Platen «Baklengs tebake» fra 2021 fikk BT til å konstatere at «han er fremdeles den neste store vestlandstrubaduren» og musikkbloggen» Dust of daylight# til å konkludere med at han «har overgått seg selv, og klart å lage en enda bedre plate enn forrige gang».
På konsert møter du Endre Olsen som regel sammen med songpartner og nabo Ragnhild Kambo Grov, og like gjerne kun akkompagnert av sitt eget originale og drivende gitarspill, som av et svett band befolket av velrennomerte navn fra Bergen sin musikerstall.

Morgan Vøyen – er født i Nannestad, men giftet seg vestlandsk og bor i Bud i Romsdal. I 2012 begynte Vøien å synge offentlig og ganske snart med eget band, dElvis Morgan band. I 2017 fikk Morgan tredjeplass i Europas største Elvis-Contest, og i 2018 vant han den samme konkurransen. Den ble avholdt i Birmingham, UK, og Morgan fikk tittelen «Europas beste Elvis Tribute Artist». Morgan tolker også Elvis som «seg selv» med en stemme som har fått stadig flere begeistrede tilhengere.

Terry Mike Jeffrey – se over under konserten 12. april 2024.

Brad Birkedahl – se over under konserten 12. april 2024.

Koret Roots – Presenterer seg som «et annerledes kor av det litt rampete slaget». Målet til koret er å formidle sangglede, engasjere og formidle en helt spesiell stemning som folk kan huske og leve på i lang tid etterpå. Det gjør de virkelig når de fremfører Elvis sine låter og ble en stor suksess under 2023-festivalen.

Gå ikke glipp av denne konsertopplevelsen!